Twoje konto przekroczylo dopuszczalny limit czasu proc. cd..

FAQ

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
piotro
wannabe
wannabe
Posty: 402
Rejestracja: 07 paź 2005, 12:50

Twoje konto przekroczylo dopuszczalny limit czasu proc. cd..

#1

#1 Post autor: piotro »

Tamten temat zamkniety dlatego nowy, napisano tam, ze problem zidentyfikowany, ale czy naprawiony?, ja ciagle dostaje ten komunikat, ktos inny tez?, czy to tylko dla mnie "atrakcja"?

Awatar użytkownika
krisator
wannabe
wannabe
Posty: 446
Rejestracja: 06 maja 2005, 18:35

#2

#2 Post autor: krisator »

ja czasami rowniez dostaje ten komunikat - przyznam ze nie napawa mnie to radoscia ;)

pozdr.

Awatar użytkownika
Mirunio
wannabe
wannabe
Posty: 251
Rejestracja: 06 paź 2006, 15:18
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

#3

#3 Post autor: Mirunio »

Hehe. Właśnie przed chwilą wchodząc na forum dostałem ten komunikat dwa razy z rzędu. Fajnie by było, jakby w końcu ktoś z władzy to rozwiązał.
<a href="http://www.itcertificationmaster.com">IT Certification/</a> Master

Awatar użytkownika
voytar
wannabe
wannabe
Posty: 325
Rejestracja: 02 sie 2004, 11:27
Lokalizacja: Gliwice

#4

#4 Post autor: voytar »

Mi się on wyświetla coraz częściej. :(

Awatar użytkownika
marcins
Site Admin
Site Admin
Posty: 3185
Rejestracja: 22 mar 2004, 09:05
Kontakt:

#5

#5 Post autor: marcins »

dlatego chce kupic swoj serverek...

asp
wannabe
wannabe
Posty: 719
Rejestracja: 02 lip 2006, 07:52
Lokalizacja: Krakow

#6

#6 Post autor: asp »

byc moze chodzi o konfiguracje php wersji 4.3.10

w pliku /etc/php.ini:

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
; Resource Limits ;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

max_execution_time = 30 Maximum execution time of each script, in seconds
max_input_time = 60 Maximum amount of time each script may spend parsing request data
memory_limit = 8M Maximum amount of memory a script may consume (8MB)

tu jest wiecej info:
http://pl.php.net/manual/pl/ref.info.ph ... ution-time


A przy okazji moze by zmienic czas wygasania ciasteczka ? :)

pozdrawiam

Zablokowany