Twoje konto przekroczylo dopuszczalny limit czasu procesora.

FAQ

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
awo
CCIE
CCIE
Posty: 355
Rejestracja: 05 wrz 2004, 16:25
Lokalizacja: waw@pl
Kontakt:

Twoje konto przekroczylo dopuszczalny limit czasu procesora.

#1

#1 Post autor: awo »

"Twoje konto przekroczylo dopuszczalny limit czasu procesora. Odczekaj 30 minut"

Powoli postowanie na tym forum staje sie nie mozliwe!
Dzisiaj np. 4 czy 5 mialem tak zwrotke ale jak sie potem okazalo wszystkie posty zostaly wyslane.... oco biega? Jakis time limiter dla procesow httpd czy jak?

Awatar użytkownika
balam
wannabe
wannabe
Posty: 977
Rejestracja: 21 cze 2006, 16:27
Lokalizacja: Warszawa

#2

#2 Post autor: balam »

Mialem to samo podczas logowania...

Awatar użytkownika
ciku
wannabe
wannabe
Posty: 910
Rejestracja: 09 paź 2005, 21:15
Lokalizacja: Nowy Sącz/Kraków

#3

#3 Post autor: ciku »

Tez juz to przerobilem i z tego co pamietam Peper juz opisywal problem na forum... po prostu trzeba chwilke odczekac :wink:
Do tej pory mialem tak 2 razy i za kazdym z nich po doslownie >5min moglem juz sie logowac :D
################
Nie chce Kasi ani Rity ;o)
lecz chetnie zapoznam
sie z S E C U R I T Y
################

Awatar użytkownika
peper
CCIE / Site Admin
CCIE / Site Admin
Posty: 4997
Rejestracja: 13 sie 2004, 12:19
Lokalizacja: Warsaw, PL
Kontakt:

#4

#4 Post autor: peper »

Walczymy z problemem
Szkoła DevNet: https://szkoladevnet.pl


Facebook: https://www.facebook.com/Piotr.Wojciechowski.CCIE
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/peper
Twitter: https://www.twitter.com/PiotrW_CCIE

"Zapomniałem że od kilku lat wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
w stu tysiącach jednakowych miast giną jak psy"

Awatar użytkownika
Borek
wannabe
wannabe
Posty: 272
Rejestracja: 29 wrz 2005, 19:21
Lokalizacja: Warszawa

#5

#5 Post autor: Borek »

i jak idzie walka z tym badziewiem ? czasem mozna sie nawet zdenerwowac po raz kolejny czytajac ten sam komunikat :/

pjeter
CCIE
CCIE
Posty: 1391
Rejestracja: 17 lis 2003, 17:29

#6

#6 Post autor: pjeter »

peper pisze:Walczymy z problemem
Kity cisniesz - siejesz dezinformacje. Skoro w innym watku piszesz ze to po stronie providera i nic nie da sie zrobic .. a tutaj ze "walczycie"... fuj.

PJ

Awatar użytkownika
marcins
Site Admin
Site Admin
Posty: 3185
Rejestracja: 22 mar 2004, 09:05
Kontakt:

#7

#7 Post autor: marcins »

zamykam sprawe
znany problem i zidentyfikowany

Zablokowany