Problemy z dostępem do CCIE.pl

FAQ

Moderatorzy: mikrobi, aron, garfield, gangrena, Seba

Wiadomość
Autor
Kyniu
wannabe
wannabe
Posty: 3582
Rejestracja: 04 lis 2006, 16:23
Kontakt:

Problemy z dostępem do CCIE.pl

#1

#1 Post autor: Kyniu »

Hej,

Ostatnio przy przeglądaniu forum dość często dostaję dziwny komunikat "Twoje konto przekroczylo dopuszczalny limit czasu procesora. Odczekaj 30 minut". No i niestety czasem forum działa bardzo anemicznie, a znowuż innym śmiga bezproblemowo. Ktoś może mnie oświecić co jest grane?

Kyniu

Galileusz
wannabe
wannabe
Posty: 120
Rejestracja: 20 mar 2005, 20:13
Lokalizacja: Łańcut

Re: Problemy z dostępem do CCIE.pl

#2

#2 Post autor: Galileusz »

Kyniu pisze:Hej,

Ostatnio przy przeglądaniu forum dość często dostaję dziwny komunikat "Twoje konto przekroczylo dopuszczalny limit czasu procesora. Odczekaj 30 minut".
Potwierdzam.
Rowniez spotykaja mnie takie problemy.

Awatar użytkownika
balam
wannabe
wannabe
Posty: 977
Rejestracja: 21 cze 2006, 16:27
Lokalizacja: Warszawa

#3

#3 Post autor: balam »

To samo mam, chyba 5 proba zeby otworzyc posta dzis...
Somewhere back in time.

Seba
CCIE/CCDE Site Admin
CCIE/CCDE Site Admin
Posty: 6223
Rejestracja: 15 lip 2004, 20:35
Lokalizacja: Warsaw, PL

#4

#4 Post autor: Seba »

Zeby nie bylo, ze 3 razy dostalem ten komunikat, chcac napisac odpowiedz w tym watku :?
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
A. Einstein

Seba
CCIE/CCDE Site Admin
CCIE/CCDE Site Admin
Posty: 6223
Rejestracja: 15 lip 2004, 20:35
Lokalizacja: Warsaw, PL

#5

#5 Post autor: Seba »

Zeby nie bylo, ze 3 razy dostalem ten komunikat, chcac napisac odpowiedz w tym watku :?
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
A. Einstein

lukhas
rookie
rookie
Posty: 13
Rejestracja: 07 paź 2005, 08:27

#6

#6 Post autor: lukhas »

mi się też to przytrafiło

Awatar użytkownika
peper
CCIE / Site Admin
CCIE / Site Admin
Posty: 4997
Rejestracja: 13 sie 2004, 12:19
Lokalizacja: Warsaw, PL
Kontakt:

#7

#7 Post autor: peper »

Wydląda to na ograniczenia po stronie firmy hostującej. Nigdzie w kodzie forum nie znalazłem takiego komunikatu, będziemy dalej diagnozować
Szkoła DevNet: https://szkoladevnet.pl


Facebook: https://www.facebook.com/Piotr.Wojciechowski.CCIE
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/peper
Twitter: https://www.twitter.com/PiotrW_CCIE

"Zapomniałem że od kilku lat wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
w stu tysiącach jednakowych miast giną jak psy"

sheldon
wannabe
wannabe
Posty: 94
Rejestracja: 12 sty 2007, 17:27

#8

#8 Post autor: sheldon »

Ja dwa dni czekałem na możliwość otrzymania maila aktywacyjnego :-(
Też mam ten problem.

Awatar użytkownika
peper
CCIE / Site Admin
CCIE / Site Admin
Posty: 4997
Rejestracja: 13 sie 2004, 12:19
Lokalizacja: Warsaw, PL
Kontakt:

#9

#9 Post autor: peper »

sheldon pisze:Ja dwa dni czekałem na możliwość otrzymania maila aktywacyjnego :-(
Też mam ten problem.
A to byl inny problem, kolejka sie w serwerze mailowym przestala procesowac. Ale to juz rozwiazane i mechanizmy kontrolne sa wdrozone
Szkoła DevNet: https://szkoladevnet.pl


Facebook: https://www.facebook.com/Piotr.Wojciechowski.CCIE
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/peper
Twitter: https://www.twitter.com/PiotrW_CCIE

"Zapomniałem że od kilku lat wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
w stu tysiącach jednakowych miast giną jak psy"

Awatar użytkownika
LukaszM
wannabe
wannabe
Posty: 408
Rejestracja: 20 lis 2005, 18:39
Lokalizacja: Radom/Wroclaw

#10

#10 Post autor: LukaszM »

Miałem dzisiaj podobny problem lecz wydaje mi się że w moim przypadku przyczyną było przekroczenie limitu w TP S.A :D
"....Inwestowanie w wiedzę daje największe dywidendy."

Awatar użytkownika
sebu
CCIE / Instruktor CNAP
CCIE / Instruktor CNAP
Posty: 843
Rejestracja: 03 cze 2005, 02:08
Lokalizacja: Warsaw, Poland
Kontakt:

#11

#11 Post autor: sebu »

pojawil sie nowy ciekawy error:
Twoje konto przekroczylo dopuszczalny limit czasu procesora. Odczekaj 30 minut"
Jesteś ambitnym inżynierem i szukasz ciekawych projektów? Zapraszamy do współpracy w ramach NetFormers (stałej i projektowej). Info na PRV.

Work: http://netformers.pl
Linked-in: http://www.linkedin.com/in/strzelak

kt
wannabe
wannabe
Posty: 416
Rejestracja: 22 lut 2006, 09:01

#12

#12 Post autor: kt »

sebu pisze:pojawil sie nowy ciekawy error:
Twoje konto przekroczylo dopuszczalny limit czasu procesora. Odczekaj 30 minut"
Nie taki nowy, jak można z pierwszego posta wyczytać, którego ten error - można chyba powiedzieć - był inspiracją... :)

Awatar użytkownika
sebu
CCIE / Instruktor CNAP
CCIE / Instruktor CNAP
Posty: 843
Rejestracja: 03 cze 2005, 02:08
Lokalizacja: Warsaw, Poland
Kontakt:

#13

#13 Post autor: sebu »

kt pisze: Nie taki nowy, jak można z pierwszego posta wyczytać, którego ten error - można chyba powiedzieć - był inspiracją... :)
mhmm :oops: sorry
Jesteś ambitnym inżynierem i szukasz ciekawych projektów? Zapraszamy do współpracy w ramach NetFormers (stałej i projektowej). Info na PRV.

Work: http://netformers.pl
Linked-in: http://www.linkedin.com/in/strzelak

Awatar użytkownika
domin
wannabe
wannabe
Posty: 847
Rejestracja: 15 lip 2005, 20:04
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

#14

#14 Post autor: domin »

Ten błąd mi nie przeszkadzał, bo dawałem odśwież i było, ale przed chwilą mi zaskoczyło po 2h, więc już mi przeszkadza. Peper da sie coś z tym zrobić?
.ılı..ılı.

Awatar użytkownika
peper
CCIE / Site Admin
CCIE / Site Admin
Posty: 4997
Rejestracja: 13 sie 2004, 12:19
Lokalizacja: Warsaw, PL
Kontakt:

#15

#15 Post autor: peper »

domin pisze:Ten błąd mi nie przeszkadzał, bo dawałem odśwież i było, ale przed chwilą mi zaskoczyło po 2h, więc już mi przeszkadza. Peper da sie coś z tym zrobić?
Pracujemy nad tym
Szkoła DevNet: https://szkoladevnet.pl


Facebook: https://www.facebook.com/Piotr.Wojciechowski.CCIE
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/peper
Twitter: https://www.twitter.com/PiotrW_CCIE

"Zapomniałem że od kilku lat wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
w stu tysiącach jednakowych miast giną jak psy"

Zablokowany